Csöppüs és Társa Kft.
2030 Érd, Budai út 15.

Tel/Fax: (06 23) 365 095
Mobil: 06 30 374 58 55

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk. Cégünk 5 éve foglalkozik árnyékolástechnikai eszközök gyártásával és kivitelezésével. Épületek és autók fóliával történő biztonsági illetve hő védelmével.

A cégünk által kínált komplex belső árnyékolók új mércét állítanak a napfény elleni védelemben. Az általunk használt árnyékoló fóliák, melyekből speciális rolóink készülnek megszűrik a fényt és magas hő védelmet biztosítanak. Elektromos kivitelben is gyártjuk (SOMFY termékekkel).

Külön fejlesztésünk a számítógépes munkahelyek monitor csillanásmentes környezetének megteremtése. Az Európai Unióban alapkövetelményként tűztek ki, a tökéletes munkahelyi körülmény érdekében.

Termékeink a piac teljes szegmensét lefedik. Különböző árkategóriákban gyártjuk árnyékolóinkat, így lakossági és cégek igényihez mért megrendeléseket árban és minőségben is egyaránt képesek vagyunk kielégíteni.

Egyedi kivitelekkel is foglalkozunk külön tervező-kivitelező irodák- és saját felmérésünk alapján.

Az amerikai technológiával készült világszínvonalú LLumar fóliával dolgozunk. Állandó raktárkészletünk 80-100 féle fólia típust tartalmaz, melyek rendelkeznek a Magyar hatóságok által kiadott engedélyekkel. Biztonsági fóliánkat az összes Magyarországon jelen lévő biztosító minősítette és elfogadta.

Eddig elért eredményeink igazolják, hogy az általunk gyártott termékekre van igény a piacon, hiszen országos kivitelezői hálózattal rendelkezünk.

Sikeresen mutatkoztak be termékeink Németországban, Romániában, Horvátországban és Ausztriában. Folyamatos gyártás folyik a felsorolt országok viszonteladói részére.

Csöppüs és Társa Kft. | 2030 Érd, Budai út 15. | tel/fax: (06 23) 365 095 | mobil: 06 30 374 58 55 | info@csoppusestarsa.hu

weblap készítés | keresőoptimalizálás